SOMMER SALE - Spar op til 70% på alle smykker nu!

www.simplefemme.dk

Disse handelsbetingelser accepteres af dig som køber i forbindelse med afgivelse af ordrer og vil til enhver tid være tilgængelig på SIMPLE FEMME´s webshop. Venligst læs dem grundigt igennem.

KUNDESERVICE
Alle ordrer og kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på

Mail: info@simplefemme.dk

Chat: Vores chat er altid åben, og vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. Du finder den nederst på siden i højre hjørne.

Priser og betaling

Alle de opgivne priser hos simple femme er i dkk og er inkl. dansk moms (25%).

Vi tager forbehold for fejl i de oplyste priser samt ret til at ændre priser på hjemmesiden med øjeblikkelig virkning.

Når vi har modtaget din online bestilling og betalingen er gennemført i webshoppen, sendes varen samtidig afsted. ved forsinkelse vil du modtage besked retur via telefon eller mail.

SIMPLE FEMME accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Du kan også betale med Mobilepay på webshoppen.
Kunder som benytter kreditkort til betalingen, kan blive pålagt et betalingsgebyr fra udbyderens side.

Pengene bliver hævet fra dit betalingskort, når dine varer sendes fra vores lager.

Kommunikation mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Vores betalingssystem håndteres af Quickpay, derfor er de også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.

FRAGT OG LEVERING
Alle ordrer sendes med GLS, og vi sender hurtigst muligt inden for 1-2 arbejdsdage. Vi stræber efter en hurtig daglig levering. Hvis du bestiller inden kl. 13, modtager du normalt pakken næste dag.

Der er fri fragt til nærmeste GLS pakkeshop på alle ordrer over 499 DKK. Fri fragt er uden omdeling og en forsendelse vil derfor ikke blive leveret til den pågældende adresse. Ønskes levering til den pågældende adresse påkræves et leveringsgebyr på 59 DKK.

Ordrer på under 499 dkk bliver pålagt et forsendelsesgebyr på:

info@simplefemme.dk og oplyse dit ordrenummer og tydelige billeder af varen.

Reklamationsretten kan anvendes hvis varen indeholder mangler på købstidspunktet, er defekt eller fabrikationsfejl. Vi skelner mellem slidtage, forkert brug og produktionsfejl.
Vi behandler din reklamation indenfor 2-7 hverdage, efter vi har modtaget din pakke. Vi gør samtidigt opmærksom på, at der kan forekomme en længere behandlingstid i travle perioder.
RETUR- OG FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages retur- og fortrydelsesret fra når varen modtages hos kunden.
Hvis du skulle fortryde købet, skal du selv afholde udgifter til returnering. Varen skal sendes retur til nedenstående adresse:
SIMPLE FEMME
Elmevænget 9
4600 Køge
Ved returnering, skal varen være i samme stand, som da du modtog den. Varen skal sendes i den originale smykkeæske og genbrug gerne den pakkeæske vi har sendt varen i. Varen skal være forsvarligt pakket ind og du bedes vedlægge en kopi af fakturaen.

 

Vi frabeder, at du afleverer returneringer personligt på vores adresse, og at du lægger pakker i vores postkasse.
Vi modtager ikke returpakker der er sendt til en pakkeboks/pakkeshop.
  Har du betalt med kreditkort, vil beløbet blive refunderet til samme kort, som du betalte med ved ordreafgivelsen, indenfor få dage.

  Benytter du dig af retur- eller fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur, og haft lejlighed til at undersøge varen.

   

  Generelle oplysninger 
  SIMPLE FEMME I/S
  cvr: 42939226
  Elmevænget 9
  4600 Køge
   
  ÆNDRINGER
  SIMPLE FEMME forbeholder sig retten til ændringer i indhold, information og priser på www.simplefemme.dk uden forudgående information herom.

   

  Opdateret d. 14/3-2024