Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer i online shoppen www.simplefemme.dk

Disse handelsbetingelser accepteres af dig som køber i forbindelse med afgivelse af ordrer og vil til enhver tid være tilgængelig på SIMPLE FEMME´s webshop. Venligst læs dem grundigt igennem.

KUNDESERVICE
Alle ordrer og kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på

Mail: info@simplefemme.dk
Telefon: +45 28 88 82 74
Telefontid mandag-fredag kl. 09.00 - 15.00


PRISER OG BETALING
Alle de opgivne priser hos SIMPLE FEMME er i DKK og er inkl. dansk moms (25%).

Vi tager forbehold for fejl i de oplyste priser samt ret til at ændre priser på hjemmesiden med øjeblikkelig virkning.

Når vi har modtaget din online bestilling og betalingen er gennemført i webshoppen, sendes varen samtidig afsted. Ved forsinkelse vil du modtage besked retur via telefon eller mail.

SIMPLE FEMME accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Du kan også betale med Mobilepay på webshoppen.
Kunder som benytter kreditkort til betalingen, kan blive pålagt et betalingsgebyr fra udbyderens side.

Pengene bliver hævet fra dit betalingskort, når dine varer sendes fra vores lager.

Kommunikation mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Vores betalingssystem håndteres af Quickpay, derfor er de også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.

FRAGT OG LEVERING
Hos SIMPLE FEMME sender vi din ordre hurtigst muligt. Din ordre afsendes indenfor 1-3 dage, såfremt vi har varen på lager.

Der er fri fragt til nærmeste GLS pakkeshop på alle ordrer over 499 DKK. Fri fragt er uden omdeling og en forsendelse vil derfor ikke blive leveret til den pågældende adresse. Ønskes levering til den pågældende adresse påkræves et leveringsgebyr på 59 DKK.

Ordrer på under 499 DKK bliver pålagt et forsendelsesgebyr på:

  • GLS pakkeshop: 39 DKK
  • Hjemmelevering: 59 DKK
  • Levering til erhverv: 59 DKK

SIMPLE FEMME kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller tab af forsendelser hos GLS.


REKLAMATIONSRET
Som kunde hos SIMPLE FEMME har du 2 års reklamationsret.

Skulle dit smykke eller accessoires uheldigvis være gået i stykker, bedes du kontakte vores kundeservice på info@simplefemme.dk og oplyse dit ordrenummer og tydelige billeder af varen.

Reklamationsretten kan anvendes hvis varen indeholder mangler på købstidspunktet, er defekt eller fabrikationsfejl. Vi skelner mellem slidtage, forkert brug og produktionsfejl.

  • Slidtage: Slidtage dækkes ikke af reklamationsretten. Ved slidtage forstås hvis dit smykke har været brugt hyppigt i længere tid og derved er blevet slidt. Alle vores smykker er sterlingsølv, som er belagt med en overflade som enten er en rhodinering eller en forgyldning med 18 karat guld. Dette er kun en overflade og vil derfor blive slidt efter længere tids brug af smykket.
  • Produktionsfejl: Ved produktionsfejl forstås hvis der er sket en fejl under produktionen. Hvis en sådan fejl opdages, skal du henvende dig til os snarest muligt.
    En produktionsfejl kan for eksempel være hvis en lås ikke virker eller at en sten falder ud. Ved disse tilfælde, ombytter vi selvfølgelig dit smykke.
  • Forkert brug: Dækkes ikke af reklamationsretten, og er når smykker har været udsat for skader, som resultat af forkert brug eller mishandling af smykket.
    Selvforskyldte skader på smykkerne dækkes naturligvis heller ikke.

Vi behandler din reklamation indenfor 2-7 hverdage, efter vi har modtaget din pakke. Vi gør samtidigt opmærksom på, at der kan forekomme en længere behandlingstid i travle perioder.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages retur- og fortrydelsesret fra når varen modtages hos kunden.
Hvis du skulle fortryde købet, skal du selv afholde udgifter til returnering. Varen skal sendes retur til nedenstående adresse:

SIMPLE FEMME
Elmevænget 9
4600 Køge

Ved returnering, skal varen være i samme stand, som da du modtog den. Varen skal sendes i den originale smykkeæske og genbrug gerne den pakkeæske vi har sendt varen i. Varen skal være forsvarligt pakket ind og du bedes vedlægge en kopi af fakturaen.

Vi frabeder, at du afleverer returneringer personligt på vores adresse, og at du lægger pakker i vores postkasse.

 

Vi modtager ikke returpakker der er sendt til en pakkeboks/pakkeshop.

Har du betalt med kreditkort, vil beløbet blive refunderet til samme kort, som du betalte med ved ordreafgivelsen, indenfor få dage.

Benytter du dig af retur- eller fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur, og haft lejlighed til at undersøge varen.

Behandlingstiden på returvarer vil normalt være 2-7 hverdage, fra vi har modtaget pakken. Vi kontakter dig, når din returnering er håndteret.

 

GENERELLE OPLYSNINGER 
SIMPLE FEMME I/S
CVR: 42939226
Elmevænget 9
4600 Køge

 

ÆNDRINGER
SIMPLE FEMME forbeholder sig retten til ændringer i indhold, information og priser på www.simplefemme.dk uden forudgående information herom.

Vi tager forbehold til eventuelle tryk- og prisfejl på hjemmesiden samt for udsolgte varer og eventuelle prisstigninger.

SIMPLE FEMME forbeholder sig retten til at godkende eller annullere alle ordrer, og først når ordren er godkendt af SIMPLE FEMME anses en købsaftale at være indgået (jfr. Aftaleloven paragraf 9).Opdateret d. 16/2-2022