Hurtig dag-til-dag levering | Gratis fragt over 499 kr.

SIMPLE FEMME er etableret af Sidsel, som er opvokset i smykkebranchen og derfor har smykker, kreativitet og godt håndværk altid været i centrum.

”Jeg har altid været stor tilhænger af gode basis styles, som jeg kan bruge hver dag uden at blive træt af dem. Mit ønske med SIMPLE FEMME, er derfor at skabe et feminint, personligt og kreativt univers, som er fyldt med smukke smykker, hvor det stilrene design altid er i fokus."

- Stifter, Sidsel Pind

Stifteren bag

Mit navn er Sidsel og jeg er stifteren bag SIMPLE FEMME. Smykker har altid været en stor del af mig. Jeg er vokset op i den inspirerende smykkebranche, da størstedelen af min familie er i branchen, hvorfor smykker, kreativitet og godt håndværk altid har været i centrum.  

Gennem hele min karriere har jeg været engageret i smykkebranchen, og i februar 2022 tog jeg endelig springet og startede mit iværksættereventyr med SIMPLE FEMME, en drøm jeg har haft i lang tid.

At sammensætte smykker og skabe personlige stylinger, har altid været min store passion. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde dine helt personlige favoritter, som vil bringe glæde i lang tid fremover.

Et kærligt velkommen til SIMPLE FEMME!

SIMPLE FEMME er et feminint smykkeunivers, hvor slow fashion er i centrum. Alle vores smykker er derfor kendetegnet ved et tidløst og elegant design.

Vi stræber efter at hjælpe dig med at finde dine personlige favoritter, som vil bringe glæde i hverdagen og som du vil værdsætte i lang tid fremover.

Navnet SIMPLE FEMME, betyder 'enkel kvinde' på fransk og passer derfor perfekt til vores univers, der hylder enkelhed og elegance. Alle vores smykker er ligeledes opkaldt efter smukke franske pigenavne.